IBC 2016

IBC_til_Preview_9-13sept

IBC messen i Amstedam nærmer seg med stormskritt. Video 4 til som vanlig være godt representert i Amsterdam i denne perioden for å få med oss alle nyheter samt møte våre kunder og leverandører. Før, under og etter messen vil vi legge ut nyheter som kommer fra være leverandører på Preview Online. Søk etter IBC og du vil finne innlegg som omhandler messen.

Ønsker du å møte oss i Amsterdam oppfordrer vi våre kunder til å ta kontakt i forkant for å avtale tid.

Har finner du informasjon om påmelding

 

Teradek @ IBC2016

Vi har levert en rekke trådløse Bolt systemer fra Teradek de senere år, og gleder oss til å ta en titt på de siste tilskuddene til Bolt familien på IBC.

Bolt 1000 & 3000 bygger på mye av de samme egenskapene og kvaliteter som tidligere modeller, men nå...Read More »


Litepanels @ IBC2016

Caliber lampe

Caliber 3-punkts lyskit har vært en stor suksess, men mange har ønsket seg muligheten for å kunne kjøpe en enkel Caliber lampe som supplement til sine Lykos eller Astra lamper, og nå presenteres  Caliber lyskit med en Caliber LED lampe som har ekte Fresnell linse og vidt fokusområde. Lampen går på strøm...Read More »


Sachtler @ IBC2016

Sachtler presenterer nå FSB 10 som ny 100 mm innstegsmodell, og sikter seg med denne modellen inn mot alt fra nyheter til naturfilm. Som alltid baserer Sachtler produktene på solid og kvalitetssikker tysk ingeniørkunst.

FSB 10 er bygget med tanke på storsensor kameraene som har kommet på markedet de senere...Read More »


En klassiker i ny drakt: Sony HXR-NX5R

HXR-NX5 har vært ett av de mest populære kamera fra Sony de senere år, inntil det var slutt på produksjonen for en tid tilbake. Men nå med IBC kun dager unna har Sony altså børstet støv av klassikeren, og lanserer den i ny og forbedret drakt: HXR-NX5R

Kamera har tatt...Read More »


IBC 2016 - Påmelding

Da er sommeren på hell, og atter en gang er det tid for IBC. Video 4 vil som vanlig være godt representert i Amsterdam i denne perioden for å få med oss alle nyheter, samt møte våre kunder og leverandører. Før, under og etter messen vil vi legge ut...Read More »