Kringkasting / Nyheter / Streaming / Uncategorized

LiveU Solo – komplett streaming

LiveU har etablert seg som den ledende produsent av produkter for streaming over mobilnettet og Wifi, og i Norge er dette blitt bransjestandarden som både kringkastere, avishus og industri har omfavnet.

Det er levert en rekke systemer til fornøyde kunder, som formidler sin video over mobilnettet og Wifi på en effektiv måte.

Skjermbilde 2017-02-02 kl. 22.27.00
LiveU har nå lansert sin nye LiveU Solo. Flere får nå muligheten til å formidle levende bilder via 3/4G mobilnett og Wifi, fra hele vårt langstrakte land. Antallet brukere utvides til en langt større gruppe da prisen er svært gunstig. Alle som ønsker å streame live, men samtidig ønsker bedre kvalitet enn det man oppnår ved bruk av en mobiltelefon bør vurdere LiveU Solo.

LiveU sin LRTTM (LiveU Reliable Transport) protokoll sørger for at LiveU Solo leverer stabil høykvalitets HD video.

DSC_9672

LiveU Solo

 

 

Som for andre produkter fra LiveU passer LiveU Solo ypperlig til streaming av sport, konserter og eventer. Så enten det er lokalfotball, festivaler eller konserter, så streames det enkelt med LiveU Solo. Som også er plattformuavhengig, og dermed kompatible med YouTube Live, Facebook, Wowza Streaming Cloud ol.

 

 

 

 

  • Alt i ett løsning – Med både HDMI og SDI, samt internt batteri og skjerm innebygget i en solid metall boks.
  • Fleksibel– Solo kan brukes på både små og store kamera. Kan festes på kamera eller i belte.
  • Punkt til punkt løsning – En komplett streaming-løsning, kontroll via web eller mobil grensesnitt gjør det enkelt å koble seg opp til ønsket destinasjon (YouTube Live, Facebook osv.)
  • Bonding – Gjør det mulig å kombinere kapasiteten fra to sim kort og Wifi, og LAN. Sender signal på alle tre samtidig.
  • Abonnement – som gjør at du kan sende til Facebook og YouTube direkte, med en skytjeneste. Dette kan man velge å kjøpe pr. måned eller et år om gangen. Prisen er for tiden 45 USD per mnd. eller 450 USD pr. år.

Les mer og bestill LiveU Solo i vår nettbutikk.

Tagger: , ,