IBC / IBC2016 / Lys / Nyheter

Litepanels @ IBC2016

Caliber lampe

Caliber 3-punkts lyskit har vært en stor suksess, men mange har ønsket seg muligheten for å kunne kjøpe en enkel Caliber lampe som supplement til sine Lykos eller Astra lamper, og nå presenteres  Caliber lyskit med en Caliber LED lampe som har ekte Fresnell linse og vidt fokusområde. Lampen går på strøm eller standard AA batterier. Den er flimmerfri på alle bildefrekvenser og lukkervinkler, samt kan dimmes fra 100-0% uten merkbart fargeskift i lyset. Lampen trekker 17W og intensiteten tilsvarer 150W.

 

Caliber

Caliber

 

 

 

Lampen kommer med GorillaPod, filter ramme, filter sett (1/2 CTO & 1/2 CTB), låvedører og AC adapter.

 

 

 

 

 

 

Lykos Bi-Color Flight kit

Lykos bygger på samme teknologi som Astra lampen i en mindre og  rimeligere pakke, og er en perfekt innstegsmodell. Kan dimmes fra 0-100%, drives via D-tap eller Sony L batteri. Som opsjon kan man også kjøpe en Bluetooth dongel og dermed styre lampen via iPhone eller iPod (Litepanels SmartLite App).

Nå kommer denne lampen i et meget anvendelig 3-punkts lyskit som leveres i en kompakt Pelicase.

 

Lykos Bi-Color Flight Kit

Lykos Bi-Color Flight Kit

 

Innhold: 3 Lykos Bi-Color lamper, 3 Manfrotto Nano stativ, 3 kulehoder, 3 strømforsyninger, 3 diffusjon filtre, 1 soft box,1 Pelican 1510 med formfrest innlegg.

Les mer og bestill Lykos flight kit og Caliber i vår nettbutikk!

Tagger: , , , ,