NAB / NAB2016 / Nyheter

Blackmagic@NAB2016

Som alltid på NAB så har Blackmagic baklommen full av nyheter, og heller ikke i år sparer de på kruttet. Med hele 14 nyheter er det nok å ta av, noe var ventet, mens andre tradisjon tro kommer overraskende inn fra sidelinjen.

Blackmagic Duplicator 4K

Duplicator 4K er en helt ny vri fra Blackmagic, her har de lansert et produkt som gjøre det mulig å gjøre Ultra HD opptak på 25 rimelige SD kort. Dette gir helt nye muligheter for inntjening, når man umiddelbart etter et event kan selge opptakene sine direkte. Opptaket gjøres i H.265, noe som gjør at kunden vil kunne vise filene på helt vanlige 4K TV eller Windows 10 datamaskin. Her er det muligheter for å distribuere materiale fra konserter, skoleavsluttninger, konferanser, bryllup og andre sammenkomster.

Blackmagic Duplicator 4K Front

Duplicator 4K er klar for levering.

Blackmagic MultiView 4Blackmagic MultiView 4 Front.jpeg

En ny multiview som gi mulighet for å vise 4 kilder på en skjerm. Det er også mulig å kombinere SD, HD og UltraHD og ulike framerates på de hver av de 4 kildene. Multiview 4 kan benyttes på vanlige HD skjermer, men fullt utbytte får man først ved å benytte et Ultra HD display,  da vil hver av de 4 kildene vises i full HD kvalitet. Dette er et produkt som passer inn i kontrollrom og andre steder hvor det er trangt om plassen, i stede for å montere 4 separate skjermer vil man kunne klare seg med en. Det er også enkel overlay mulighet på hver kilde.

MultiView 4 er klar for levering.

 

Micro Converter HDMI to SDI Left AngleBlackmagic Micro Converters

 

Blackmagic mini konvertere har solgt i hopetall, mye på grunn av sin formfaktor og lave pris. Nå har Blackmagic redefinert både størrelse og pris på konvertere, med sine micro konvertere. Det kommer nå to konvertere, både HDMI til SDI og SDI til HDMI i en liten innpakning til en lavere pris, hvor de eksterne lyd inn/utgangene er fjernet.

Begge modellene er klar for levering.

 

 

Blackmagic 3G-SDI Arduino Shield

Blackmagic frir også til de inovative sjelene som ønsker å bygge sitt eget oppsett. Med 3G-SDI Arduino Shield vil man kunne bygge sine egne kontrollere til kamera og andre SDI enheter. (Her finnes mer info om Arduino Shield)

Blackmagic 3G-SDI Arduino Shield

3G-SDI Arduino Shield vil bli tilgjengelig senere i 2016.

 

Utover disse nyhetene lanserer Blackmagic en rekke andre hardwear og software nyheter:

 

Besøk vår nettbutikk for å finne mer informasjon, husk å logge inn for å se din pris og tilgjenngelighet,

Tagger: , , , , , ,