NAB / NAB2016 / Nyheter / Opptak / Postproduksjon / Streaming

AJA@NAB2016

utap_sdi_1

 

 

Med AJA U-TAP kan man nå koble enten SDI eller HDMI direkte via USB 3.0. Det er ikke behov for å installere drivere, og enheten er kompatibel med de fleste kjente redigerings/opptaksprogrammer. Uansett om man har et MAC OS X, Windows eller Linux oppsett vil man kunne benytte U-TAP. Passer til videokonferanse, streaming og tradisjonell postproduksjon

Levering mai 2016.

 

 

HELO_ANGLE_Hi-2

AJA HELO

HELO

Ta opp, stream, lever H.264 med en eneste knapp

AJA har også introdusert en streaming boks de kledelig har gitt navnet: HELO. HELO har SDI og HDMI I/O, og gjør det mulig å steame direkte på nett, samtidig kan man enkode, og gjøre H.264 opptak på SD kort, disk eller nettverkslagring.

Levering snart. (Ref. AJA)

 

kona_IP1

AJA KONA IP

 

 

KONA® IP

Enkel, kompatibel I/O for IP arbeidsflyt

KONA IP er et video og audio I/O kort for IP arbeidsflyt. KONA IP er neste generasjons PCIe opptaks- og avspillingskort, fungerer sammen med AJA`s Control Room, Control Panels programvare, samt SDK, noe som gir støtte for tredjeparts applikasjoner.

Levering mai 2016.

 

 

 

FS4

Det ultimate 4K Verktøyet

FS4 er en 4 kanals 2K/HD/SD eller 1 kanals 4K/UltraHD «frame synchronizer» og opp, ned, kryss-konverter. FS4 har et hav av tilkoblinger og i en 1RU ramme får man dekket alle sine konverteringsbehov.

Levering juni 2016.

FS4-ANGLE-Left-v2

AJA FS4

 

Les mer om de nye produktene, og bestill i vår nettbutikk (U-TAP, HELO, KONA IP, FS4)

 

Tagger: , , , , , , , , , ,