Artikler / Kamera / Kringkasting / Opptak

ARRI hos Video 4

ARRI har blitt en anerkjent leverandør på blant annet kameraer, linser, lys og kameratilbehør til filmbransjen siden de startet opp for nærmere 100 år siden. Mange i bransjen har på et eller annet tidspunkt hatt noe å gjøre med et eller flere produkter fra ARRI.

Vi i Video 4 har i år hatt den gleden av å introdusere ARRI sitt nye AMIRA kamera i Norge. Dette kamera er blitt veldig godt mottatt og de første leveranser er gjennomført med gode tilbakemeldinger. Ved siden av dette kamera har vi og gleden av å kunne tilby våre kunder produkter fra ARRIs gode utvalg av linse og kameratilbehør. Jeg har laget 3 artikler som presenterer noe av utvalget ARRI har og som jeg håper kan gi ett godt innblikk i de forskjellige produktkategoriene til ARRI og kan hjelpe deg vurdere om dette er noe for deg.

Les artiklene mine om:

Ta gjerne kontakt om du ønsker mer informasjon om ARRI sine produkter. Du finner og et stort utvalg av produktene i Video 4 sin nettbutikk.

Amira

Tagger: , , , ,